Business Apps

Business apps (bedrijfsapplicaties) vinden binnen steeds meer bedrijven hun weg. Deze applicaties zorgen voor een verbetering van specifieke, regelmatige terugkerende, processen binnen het bedrijf. 

Denk bijvoorbeeld van het invoeren van orders, rapportages of bewijsstukken ten opzichte van de klant.

Volledig op maat

Fruitcake kan je bedrijfsspecifieke applicatie geheel op maat leveren, zodat je applicatie precies past bij hoe uw bedrijf actief is. Jouw specifieke manier van werken maakt uw bedrijf immers uniek.

Doordat wij gebruik maken van een stabiele basis voor onze projecten, is een op maat gemaakte applicatie in een kort tijdsbestek ontwikkeld tegen een aantrekkelijk budget.

De applicatie wordt gepubliceerd in de App store (iOS) of Play Store (Android), afhankelijk van de wensen. Een combinatie is natuurlijk ook mogelijk.

Autonoom op locatie

Jouw bedrijfsapplicatie werkt op locatie zonder afhankelijk te zijn van WiFi. Onze applicaties slaan de data offline op, ook foto's en de GPS locatie. Bij terugkomst op kantoor of in bijvoorbeeld het hotel kan de gebruiker vervolgens de data synchroniseren met het centrale systeem voor verdere afwikkeling.

Dit kan ook gelden voor bedrijfsapplicaties welke voor verkoopdoeleinden ingezet worden. Bij vertrek in de ochtend wordt nieuwe data in de applicatie geladen (klanten, producten, prijzen, enz), waarna de applicatie vervolgens de gehele dag offline gebruikt wordt.

Verwerking van data

Standaard wordt de data uit de bedrijfsapplicatie gesynchroniseerd met een backoffice systeem. In dit systeem is het mogelijk de data aan te passen, extra te verreiken of te exporteren naar bijvoorbeeld Excel of PDF.

Maak je al gebruik van een ERP of CRM pakket met een API (applicaties programming interface)? In dat geval kan de verzamelde data ook direct gesynchroniseerd worden met dit pakket, zodat je bedrijfsapplicatie echt een perfecte aanvulling vormt.