Webshop
Open website

Fourcroy Nederland

Fourcroy Nederland is een wereldwijde importeur van wijn en gedistilleerd. Fourcroy is sinds 1970 actief op de Nederlandse markt. Per 1 januari 2011 is Fourcroy onderdeel geworden van Hanos-ISPC. Fourcroy werkt onder andere met gerenommeerde wijnhuizen als Domaines Ott, Ramos Pinto, Champagne Deutz, Bernardus en Baron Philippe de Rothschild.

Geen prijzen voor anonieme bezoekers

Binnen een B2B webshop is het niet prettig als de productprijzen openbaar zijn voor iedere anonieme bezoeker. Bij Fourcroy is daarom gekozen om geen prijzen te tonen voor anonieme bezoeker. Hierdoor is het uiteraard ook niet mogelijk om een bestelling te plaatsen als anonieme bezoeker.

Zodra een bezoeker inlogt via de webshop, worden de persoonlijke prijzen (vanuit Microsoft Dynamics NAV) van deze bezoeker/klant direct ingeladen in de webshop. Op deze manier besteld de klant tegen dezelfde voorwaarden als wanneer een order telefonisch of per mail ingeschoten wordt.

Realtime filtering

Fourcroy heeft een uitgebreid assortiment. Om de gebruiksvriendelijkheid van de webshop te waarborgen, is een goede productfiltering van noodzakelijk belang. 

Door het toevoegen van filters als bijvoorbeeld prijs, druifsoort en vintage kan de klant direct een resultaat op het scherm verkrijgen waar de klant daadwerkelijk naar op zoek is. Omdat gebruik gemaakt wordt van dynamische filters, kan de klant snel schakelen tussen de resultaten.

Automatisch genereren van product sheets

Het opstellen van product sheets is vaak een tijdrovende bezigheid. Alle informatie/data welke op de product sheets tevoorschijn moet komen is echter al beschikbaar binnen de webshop.

Door het slim inzetten van een product sheet generator worden de product sheets automatisch opgebouwd, binnen de huisstijl van Fourcroy. De product sheets zijn voor klanten direct te downloaden in pdf-formaat.