Website
Open website

IVS Dosing Technology

IVS is innovatieve specialist op het gebied van doseertechniek. Al ruim 30 jaar ontwikkelt IVS duurzame en innovatieve maatwerkoplossingen op het gebied van doseersystemen voor vloeistoffen en stoom in de mengvoederindustrie.

Presenteer ons bedrijf

De opdracht bij de ontwikkeling van de website voor IVS was duidelijk, presenteer het bedrijf op een zo goed mogelijke manier aan de buitenwereld. Laat zien wie we zijn, wat we doen en maak ruimte voor onze unieke innovaties. In samenspraak met het communicatieteam is een concept ontwikkeld wat past bij de doelstelling. De bezoeker wordt geprikkeld om verder te kijken, zonder te worden afgeleid door lange teksten of andere storende elementen.

Klantcases

In het kort omschrijven van wat IVS precies voor werkzaamheden verricht voor haar klanten is lastig. Om hier, beknopt, een goede indruk van te kunnen geven is gekozen om te werken volgens vaste klantcases. Deze klantcases zijn opgebouwd uit een inleiding met aansluitend een drietal vragen (Wie?, wat?, hoe?). Per vraag worden maximaal acht tekstregels ingevoerd, voorzien van begeleidende afbeeldingen. Op deze manier wordt de projectscope vanuit verschillende invalshoeken bekeken en heeft de bezoeker van de website een goed beeld van het project.

Wil de bezoeker productinformatie ontvangen, is dit direct mogelijk via het aanvraagformulier op de projectpagina.

Meertalig opgebouwd

IVS is wereldwijd actief. Hierdoor is het erg belangrijk dat de website van IVS meertalig opgebouwd wordt. Gekozen is, voor de eerste fase, om de website op te bouwen in zowel Nederlands, Engels als Duits. Door gebruik te maken van de kracht van Drupal is het eenvoudig en gebruiksvriendelijk om de extra talen toe te beheren en content verder uit te breiden.