Website
Open website

Landgoed Duin & Kruidberg

Zodra u aankomt op Landgoed Duin & Kruidberg, stapt u een andere wereld binnen en kunt u beginnen met onthaasten. Ontdek en beleef het klassiek-historische Landhuis, de sfeervolle Engelse Landgoedtuin en de schitterende omgeving van Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Wij laten u hier graag stijlvol genieten, in een ongedwongen en oprecht gastvrije sfeer.

Uitgebreid maar toch beheersbaar

Door de enorme veelzijdigheid aan diensten en producten welke Duin & Kruidberg aanbiedt aan haar gasten, werd al snel duidelijk dat dit een grote website zou worden met veel (verschillend opgebouwde) pagina’s. Door vooraf goed na te denken over de opbouw van de content types is de website voor de marketingafdeling toch eenvoudig te beheren en heeft men op vrijwel de gehele website de mogelijkheid om zelf zaken te wijzigen, toe te voegen of te verwijderen. 

Samenwerking met Jaaf Design

De website voor Duin & Kruidberg is ontwikkeld in nauwe samenwerking met Jaaf Design. Dit reclamebureau uit Amsterdam heeft zorg gedragen voor de volledige grafische uitwerking van de website. Door tijdens het proces veel met elkaar te overleggen zijn designs tot stand gekomen die modern, passend bij het landgoed en technisch perfect realiseerbaar zijn.

Daarnaast hebben we door het verdelen van de werkzaamheden tijdwinst kunnen boeken. Hierdoor was het mogelijk om tijdens het 10-jarig jubileum van de directeur in recordtijd een nieuwe website te presenteren aan het publiek. Het gevolg: een blij verraste directeur.

De businessclub

Binnen de website is de mogelijkheid gecreëerd om in te loggen voor leden van de businessclub. Deze afgeschermde sectie van de website is volledig in de Drupal omgeving opgebouwd en geconfigureerd. Na inloggen krijgen de leden extra content gepresenteerd in de vorm van bijvoorbeeld een interne agenda, lijst van aangesloten en interne media-uitingen. 

Voor de beheerders is het zeer eenvoudig om extra leden toe te voegen of te verwijderen.