Applicatie
Open website

Lumosa Touch

Lumosa Touch is een interactieve webapplicatie, bedoeld om de ledverlichting van Campo Sportivo op een eenvoudige, snelle en gebruiksvriendelijke manier aan te sturen. Lumosa Touch is te bedienen via een standaard PC, tablet of smartphone. Door de unieke opbouw van Lumosa Touch is de applicatie te bedienen met zowel de muis als met uw vinger.

Realisatie

LumosaTouch is in nauwe samenwerking met LumosaLED, producent van Campo Sportivo LED verlichting, ontwikkeld. Op locatie wordt een compacte plug-and-play module geplaatst, welke de verbinding vormt tussen de aansturing van de lampen en het internet. De applicatie zelf is volledig web based, waardoor hij in iedere moderne browser te gebruiken is. Daarnaast is de applicatie gepubliceerd in de iOS App Store en Google Play, zodat gebruikers hem ook direct op hun mobiele devices kunnen installeren.

Overzicht op het sportpark

Wanneer je Lumosa Touch opstart zie je in één oogopslag het gehele sportpark met corresponderende velden door middel van een duidelijke overzichtskaart. Vervolgens heb je de mogelijkheid door middel van eenvoudige handelingen de verlichting over ieder veld te regelen. Omdat LumosaTouch in de cloud draait, kun je waar dan ook ter wereld checken of de verlichting daadwerkelijk is uitgeschakeld!

Naast een koppeling met de aansturing van de lampen is het ook mogelijk LumosaTouch te koppeling met verbruiksmeters, wat de gebruiker inzicht geeft in het stroomverbruik van de lampen over de tijd. 

Flexibiliteit

De applicatie is erg flexibel opgebouwd, wat ons de mogelijkheid geeft de functionaliteit aan te passen op het gebruik van het betreffende sportpark. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk de toegang van trainers te beperken tot een aantal dagen in de week, of slecht een aantal personen de mogelijkheid geven de verlichting op wedstrijdniveau te zetten.