Meshlink

Jouw sportclub, eenvoudig.

Klant

Meshlink

Product

Mobile app Application

Stack

Laravel

Meshlink is een online platform wat speciaal ontwikkeld is om het beheren en besturen van je vereniging zo eenvoudig mogelijk te maken. Via Meshlink kun je (bijna) alle systemen van je vereniging, zowel binnen als buiten, aansturen vanuit één centraal platform.

Breng hardware bij elkaar

Meshlink is een platform wat leverancier onafhankelijk werkt. Het platform biedt een breed scala aan koppelingen op hard- en software gebied in verschillende deelgebieden. Denk hierbij aan reserveringen, verlichting, toegang, beregening, camera bewaking, kentekenherkenning etc.

Via al deze koppelingen is Meshlink in staat om centraal de volledige domotica op de vereniging te ontsluiten.

Volledige ketenoplossing

Door koppelingen te leggen met hardware, in combinatie met partnerships van verschillende ledenpakketten, is een volledige ketenoplossing voor handen. Wanneer men een aanpassing doorvoert in het ledenpakket, wordt door realtime synchronisatie direct de hardware op de vereniging aangesproken.

Denk hierbij aan een situatie waarbij een lid zich aanmeldt bij de vereniging, het pasnummer ingevoerd wordt in het ledenpakket en het lid daarna direct gebruik kan maken van alle faciliteiten op de vereniging.

Autonoom spelen

In samenwerking met de KNLTB is een oplossing ontwikkeld welke het mogelijk maakt om volledig autonoom te reserveren.

Een baan wordt geboekt en betaald op het Meet&Play platform van de KNLTB. De boeker ontvangt een pincode in de mail. Met deze pincode heeft de boeker tijdens de reservering toegang tot de locatie en kan een kluisje voor verhuur geopend worden. Indien nodig wordt automatisch de verlichting geschakeld.