Webshop
Open website

Solarcentury

Solarcentury is één van 's werelds langst actieve bedrijven op het gebied van zonne-energie. Sinds de oprichting in 1998 is Solarcentury betrokken bij de evolutie van zonne-energie tot een vooraanstaande energiebron en aantrekkelijke investering. Solarcentury heeft vele prijzen gewonnen voor innovatieve producten.

Ontwikkeling in Magento

In nauwe samenwerking met het team van Solarcentury is een Magento omgeving ontwikkeld. Doordat Solarcentury puur is gericht op business to business, is er bij de bouw van de webshop sterk rekening gehouden met een b2b benadering. Zo zijn prijzen niet direct zichtbaar, is het mogelijk een prijs en/of assortiment per klant te tonen en is een configuratietool beschikbaar.

Koppeling met Microsoft Navision

Door gebruik te maken van een koppelingsplatform wordt de data naadloos over en weer gestuurd tussen Microsoft Navision en Magento. De productdatabase wordt gevuld met de juiste prijs per klant en orders worden teruggestuurd naar Navision met de juiste gegevens, inclusief klantspecifieke wensen. Dit alles gebeurd realtime, zodat een order via de webshop direct afgehandeld kan worden.

Ontwikkelen in recordtijd

De eerste finale versie van de Solarcentury webshop stond online binnen drie weken na akkoord van de opdracht. Door een actieve samenwerking met het team van Solarcentury, het werken in verschillende tussensprints en het inzetten van de juiste modules hebben we dit resultaat kunnen bereiken.