Websites

Websites zijn er in alle soorten en maten. Wij maken uw website op maat en volledig naar wens, zodat deze qua uitstraling goed aansluit op je bedrijf of organisatie. Geen enkele website die wij ontwikkelen is hetzelfde. We bekijken samen met jou wat de beste oplossing is voordat we aan de slag gaan. Dit kan een grote meertalige website zijn met honderden pagina's, een moderne 'one-page' website voor een marketing actie en alles daar tussen in. 

Afhankelijk van het doel wordt ook de techniek bepaald, zoals bijvoorbeeld het Content Management Systeem (CMS) of de te gebruiken modules. Wil je graag een complexe applicatie laten bouwen? Bekijk dan onze Webdevelopment pagina.

 

 

Wij bouwen websites op maat, zodat ze naadloos aansluiten op jouw bedrijf of organisatie. We zetten ons iedere dag in om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen!

Content in eigen beheer

Wij zorgen dat je website gevuld is met inhoud bij oplevering, maar we zorgen er ook voor dat je zelf aanpassingen kunt doen. Op deze manier ben je niet van ons afhankelijk voor bijvoorbeeld het plaatsen van een nieuwsbericht, het wijzigen van informatie of het plaatsen van foto's. We gebruiken hiervoor een Content Management System (CMS). Het CMS wat we inzetten is vaak afhankelijk van de gewenste functionaliteit. Bij een wat kleiner bedrijf volstaat vaak een eenvoudig CMS, bij grotere bedrijven kiezen we vaak voor het Drupal CMS. Dit biedt jou - of je marketing team - veel flexibiliteit.

Vrijwel alle inhoud op de website is aan te passen, zonder dat je bang hoeft te zijn dat de styling verloren gaat. Voor grotere teams is het mogelijk om rollen toe te kennen aan gebruikers, zodat iedereen precies dat kan doen waar hij of zij verantwoordelijk voor is.

Zoekmachine optimalistatie (SEO)

Met alleen een website ben je er nog niet, je moet natuurlijk ook vindbaar zijn op het web. Doordat we gebruik maken van alle moderne webtechnieken worden je pagina's standaard al goed geïndexeerd, maar natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden. Veel van deze opties zijn in te stellen in het CMS, zoals een korte beschrijving (meta description) voor Google (en de andere zoekmachines). Ook mooie (semantische) URL's en een sitemap zijn standaard inbegrepen.

Als je meer uit je website wilt halen op het gebied van SEO kunnen we je website analyseren en verbeteringen aandragen. Binnen dit traject werken we vaak samen met onze vaste partners, vooral op het gebied van contentcreatie of SEO analyse.

Geoptimaliseerd voor mobiel/tablet

Je website wordt steeds vaker bezocht via mobiele telefoon of tablet. Als beheerder wil je natuurlijk niet op meerdere plekken je inhoud bijhouden. Hier is een oplossing voor, een zogenaamde 'responsive website'.

Onze websites zijn standaard responsive opgebouwd, wat in de praktijk betekent dat onze websites zich automatisch aanpassen aan het scherm van de gebruiker. De gebruiker krijgt op deze manier alijtd het optimale formaat te zien, of hij nu op een kleine smartphone, een tablet of juist op een groot beeldscherm de website bekijkt. Wij bepalen hiervoor bepaalde punten en overgangen, zodat uw website natuurlijk blijft aanvoelen. Gebruikers hoeven niet in te zoomen of onnodig groto foto's in te laden. Tot slot scoort een responsive website beter binnen de zoekresultaten van Google, wat je conversie zal verhogen! Lees meer over Responsive Design.

Formulieren en e-mails

Een website bevat normaal gesproken niet alleen tekstpagina's, maar biedt ook interactieve elementen. Een simpel voorbeeld is een contactformulier, maar ook reserveringen, nieuwsbrieven en evenementregistraties komen vaak voor. Veel van deze formulieren kun je zelf aanpassen via je CMS, door extra velden toe te voegen of e-mailnotificaties in te stellen. Ook complexe formulieren behoren tot de mogelijkheden, formulieren waar vervolgstappen afhangen van bepaalde condities. We helpen je graag met het ontwikkelen van de functionaliteit waarmee je de hoogste conversie haalt!

Online betalingen

Ook al heb je geen complete webshop, soms is een betaalmodule toch gewenst. Bijvoorbeeld voor het bestellen van een enkel product of het maken van een online reservering. Voor het toevoegen van iDeal of CreditCard betalingen aan een website hoeft tegenwoordig geen fortuin meer neergelegd te worden. We onderzoeken graag samen de optie die het best bij je past. Of dat nu een complete webwinkel is, een complexe applicatie of enkel een betaalmodule op je website.

Voor meer informatie kun je verder lezen over E-Commerce of Webdevelopment