Hyvä - Magento2 webshops met moderne front-end

Performance en Core Web Vitals worden steeds belangrijker bij e-commerce projecten. Wij gebruiken Hyvä als front-end om de prestatie voor Magento 2 te kunnen leveren.

Hyvä front-end

Performance wordt steeds belangrijker, zeker op mobiele apparaten. De standaard Magento front-end loopt hierin wat achter op moderene alternatieven, zoals PWA's (progressive web apps). Om toch te concurreren met PWA's, maar wel de voordelen van ontwikkeltijd en compatibiliteit met modules te houden, maken we gebruik van Hyva Themes, een premium front-end thema voor Magento 2. Dit zorgt voor hoge scores bij Google Pagespeed en goede Web Vitals. Dit is voordelig voor de gebruikers van de website, maar zorgt ook voor hogere conversie en betere zoekresultaten. 

Hoewel Hyvä relatief nieuw is, zien we de populariteit rap toenemen. Bijna alle grote Magento extensie ontwikkelaars ondersteunen tegenwoordig Hyvä in hun populairste extensies. Daarnaast is het tegenwoordig qua ontwikkeling ook flink verbeterd, waardoor we deze premium optie scherp aan kunnen bieden. We merken in de praktijk dat Pagespeed scores van 90-100 op zowel mobiel als desktop goed te halen zijn.

 

Lees meer op Hyva.io

Case: Van Dorp Hout

Voor Van Dorp Hout hebben we een nieuwe Magento2 webshop ontwikkeld. Hierbij hebben we gekozen voor een Hyvä front-end, voor optimale performance. We zijn erg blij met het resultaat!

Bekijk deze case

Waarom Magento?

Het hebben van een goed werkende webshop is voor veel bedrijven dan ook van groot belang. Wij maken gebruik van het beste platform dat momenteel op de markt is, Magento. Door onze ruime ervaring met dit pakket zijn we in staat om de kracht van de Magento goed in te zetten, gecombineerd met maatwerk waar dit nodig is. Door de kracht van Magento op de juiste manier in te zetten ontwikkelen we webshops die onze klanten helpen hun targets te behalen!

Lees meer

Meet weten?

Door de starten met het opstellen van een een business wordt bepaald wat de beste strategie is. Deze strategie wordt getoetst via een haalbaarheidsonderzoek. Wanneer het haalbaarheidsonderzoek laat zien dat de oplossingen gerealiseerd kunnen worden, wordt gestart met de daadwerkelijke realisatie.