Over ons

Your number
1 dev team.

Wij zijn Fruitcake. Gedreven developers die van uitdagingen houden en graag werken met nieuwe technieken. Als team met uiteenlopende personen en brede kennis gaan wij geen enkele (online) uitdaging uit de weg.

Join the team

Wij werken graag transparant met onze opdrachtgevers en partners samen. Onze werkwijze is hier dan ook op afgestemd. Gezamenlijk doorlopen wij het traject en zorgen voor een eindproduct wat aansluit bij alle wensen van onze opdrachtgever en gebouwd is volgens moderne technieken.

How we work

Eén team, één taak

Samen werken wij aan een verscheidenheid aan projecten; overal staat het delen van kennis en ervaring centraal. Door actief overleg en bijvoorbeeld regelmatig een Dev Meet Up, waarbij wij nieuwe technieken bespreken, houden wij iedereen scherp blijven wij in staat iedere uitdaging succesvol aan te pakken.

De roots

Fruitcake is opgericht in 2007 door Luke, Dirk en Barry. Na enkele omzwervingen in Sint-Oedenrode hebben wij in maart 2015 onze intrek genomen in ons huidige kantoor in de Rooise Zoom aan afslag 9 van de A50. In de tussentijd zijn we uitgegroeid tot een multidisciplinair team, waarin onze no-nonsense, aanpakkende mentaliteit nog steeds in het DNA zit. 

Wij ontwikkelen voornamelijk in PHP, met Laravel als framework voor maatwerk software. Wij vinden het belangrijk om ook terug te geven aan de community. Dit doen wij onder andere door bij te dragen aan Open Source software voor Laravel en Omnipay.

Open Source