Over Fruitcake

Een multi-disciplinair team van jonge professionals met een frisse blik op online mogelijkheden, dat is Fruitcake in één zin omschreven.

Iedere dag weer zoeken we naar die oplossing waar jij ook echt naar op zoek bent. Of de vraag nu gericht is op design, maatwerk of simpelweg of iets uberhaupt mogelijk is, wij gaan er graag mee aan de slag.

 

Vanuit ons kantoor pal aan de A50, in kantoorvilla 2 van de Rooise Zoom, zijn onze developers, designers en project managers iedere dag bezig om het web net weer een stukje mooier of intelligenter te maken. Hoe groter de uitdaging, des te leuker!

Interesse gewekt? Je bent altijd van harte welkom om eens binnen te stappen, te genieten van het uitzicht en samen met ons te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Ons kantoor is te vinden in de Rooise Zoom (Sluitappel 67) te Sint-Oedenrode. Vanuit deze locatie zijn wij je graag van dienst. Zit je met een vraag of zoek je naar de juiste oplossing voor jouw specifieke situatie? Je bent altijd van harte welkom om eens bij ons langs te komen, te genieten van het uitzicht en samen met ons te bekijken wat de mogelijkheden zijn.