Stage webdeveloper

Stage webdeveloper

Uren

Semester

Locatie

Sint-Oedenrode

Techniek

PHP Laravel

Ieder semester hebben we ruimte om één leergierige en fanatieke code ninja in spé een stageplek te bieden. Je mag meedraaien met de coolste projecten en leert onze manier van werken van voor tot achter kennen. 

Over de stage

Als webdeveloper bij Fruitcake ga je aan de slag met de laatste technieken om visueel aantrekkelijke en technisch goede websites te maken. 

We zoeken een enthousiast persoon die multifunctioneel is en met ons meedenkt. Ben jij jezelf aan het ontplooien als een echte backend coda ninja (PHP/MySQL) of ben je juist op weg een echte frontend eindbaas te worden (JS), dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken! In ons team ga je aan de slag met het ontwikkelen van nieuwe producten en het verbeteren en onderhouden van bestaande producten.

Aan de backend vindt de ontwikkeling plaats in Object Oriented PHP (voornamelijk Laravel) of met Open Source projecten. We zoeken iemand die zich snel kan aanpassen en een drive heeft om zichzelf te ontwikkelen.

Stage komen lopen?

Zie jij het wel zitten om tijdens jouw stageperiode jezelf flink te ontwikkelen en samen te mogen werken met een team van enthousiaste back- en frontend professionals? Neem contact met ons op!