Veronica stelt zicht voor

Veronica stelt zicht voor

Sinds 3 oktober is Veronica Claasse onze nieuwste aanwinst en werkt zij als Office Manager bij Fruitcake. Hierbij stelt zij zich aan u voor en vertelt ze over haar functie bij Fruitcake.

Veronica, vertel eens iets over jezelf?

Ik ben Veronica, 35 jaar, getrouwd en moeder van 3 kinderen. Ik sport graag en vind het gezellig om met familie of vrienden uit eten te gaan. Er is altijd wel een goede reden voor een etentje! In het voorjaar en de zomer ga ik graag met mijn gezin op pad met onze caravan.

Klinkt goed! Waarom ben je bij Fruitcake gaan werken?

Ik heb voorheen gewerkt als medewerker binnendienst en inkoper, maar in het verleden heb ik gestudeerd voor office manager. Het is sindsdien altijd al een wens van mij geweest om als office manager aan de slag te gaan. Ik vind het prettig om mijn collega’s te kennen en om werkzaam te zijn in een klein en hecht team en dat is precies wat ik bij Fruitcake gevonden heb.

Wat houdt jouw functie als Office Manager in?

Ik neem zoveel mogelijk werk over van collega’s, zodat zij zich volledig kunnen focussen op hun eigen werkzaamheden. Ik beantwoord de telefoon, zorg dat het kantoor er netjes uitziet en breng meer structuur in het bedrijf. De facturatie en administratie vallen onder mijn werkzaamheden en daarnaast verzorg ik ook de lunch voor mijn collega’s en bestel ik altijd op tijd koffie en thee (erg belangrijk!). Ook zet ik support aanvragen uit bij de juiste personen en volg ik ze op zodat klanten op tijd een terugkoppeling krijgen.

Interessant! En wat is daar zo leuk aan?

De afwisseling. Ik hoef nooit uren achtereen hetzelfde werk te doen. Bovendien vind ik het fijn om contact te hebben met zowel collega’s als klanten. Ik ben een echte regelaar en daarmee kan ik mijzelf uitleven bij Fruitcake, er is genoeg om mij mee bezig te houden en ik hoef mijzelf niet te vervelen.

Bedankt Veronica!

Wilt u kennismaken met Veronica? Stuur dan een e-mail naar veronica@fruitcake.nl