A-Z Barbecue & Gourmet Party Service

Zorgeloos je BBQ geregeld.

Klant

A-Z Barbecue & Gourmet Party Service

Product

E-commerce

Stack

Magento

A-Z Barbecue & Gourmet Party Service biedt haar klanten in Nederland, België en Duitsland een fantastische barbecue ervaring, zonder voorbereiding! Letterlijk alle benodigdheden worden bezorgd en na afloop van de barbecue aan huis weer opgehaald.

Breed assortiment

Het menu van A-Z is uitgebreid opgezet en wisselt zeer regelmatig om goed in te spelen op de actualiteit. Dit proces vindt volledig geautomatiseerd plaats via een koppeling met het ERP pakket van A-Z. Via dezelfde koppeling worden ook orders en klanten naar het ERP pakket doorgezet.

Upsell mogelijkheden worden door de gehele website gepresenteerd, zodat de klant uiteindelijk de beste passende bestelling kan plaatsen.

Barbecue of Gourmet

Afhankelijk van de seizoenen verandert de focus van A-Z tussen heerlijk dineren buiten in de zomer en knus dineren binnen in de winter. De Magento installatie bestaat uit meerdere storeviews waar per store specifieke content ingeladen wordt. Denk hierbij aan SEO content, assortimenten en prijsstellingen.

Een extra complexiteit vormen de verschillende landen waar A-Z actief is.

Interactie met de klant

Een goede interactie met de klant is erg belangrijk. Zo heeft Fruitcake specifiek voor A-Z de mogelijkheid ontwikkeld om definitieve bestellingen achteraf nog aanpasbaar te maken, inclusief financiële transacties. Een klant kan op deze manier eenvoudig een menu extra toevoegen aan een bestaande bestelling.

Op verschillende vakantieparken zijn bestelzuilen gepositioneerd, zodat bezoekers op hun vakantieadres een complete barbecue ervaring eenvoudig kunnen bestellen.