Magento Developer

Magento Developer

Uren

Fulltime

Locatie

Sint-Oedenrode

Techniek

Magento PHP JS

We zoeken een enthousiaste Magento (PHP) developer die met ons aan leuke en uitdagende webshop projecten wil werken, zowel B2C als B2B.

De rol

Bij Fruitcake bouwen we niet zomaar standaard webshops; we gaan voor uitdagende projecten. Als Magento developer bij Fruitcake denk je mee en ontwikkel je innovatieve oplossingen om webshops zo efficient mogelijk te koppelen met ERP pakketten, slimme filters toe te passen of nieuwe functionaliteit toe te voegen.

Naast ervaring met PHP voor de back-end, is ook enige kennis van Javascript wenselijk. Je werkt zowel aan de voorkant als achterkant van de shop. Nieuwe projecten bouwen we in Hyva, waar dus moderne Javascript geschreven kan worden, en gewerkt wordt met Tailwind.

Het team

Binnen ons team werk je aan uiteenlopende projecten, zorg je er voor dat onze producten volledig functioneel en gebruiksvriendelijk zijn. Ook ben je een aanspreekpunt voor onze klanten en help je ze graag op weg met hun vragen. Je bent enthousiast en multifunctioneel, je denkt graag mee en wil graag sparren met collega's over nieuwe technieken. Vanzelfsprekend sta je open voor andere ideeën en beschik je over een drive om continu te leren. 

Je komt te werken binnen een Brabants bedrijf waar de lijntjes kort zijn. Er is een informele werksfeer en we delen graag kennis met elkaar. Dit doen we maandelijks op onze vrijdag middag meet-up die we gezellig afsluiten met een drankje. Thuiswerken is bespreekbaar, al vinden we het heel tof dat al onze andere collega’s graag naar kantoor komen. We lunchen gezamenlijk en als er nog wat tijd over is proberen we onze race tijd in onze F1 simulatoren te verbeteren. 

Wie ben jij?

Op de eerste plaats ben je een lid van ons team. Het is dus belangrijk dat je goed communiceert, zowel intern als met opdrachtgevers en leveranciers. Je hebt een eigen mening, maar staat ook open voor andermans ideeën.

Daarnaast heb je de volgende eigenschappen:

  • Je hebt ervaring met PHP en Javascript. Kennis van CSS is een pre.
  • Je hebt ervaring met Magento of wil dit graag leren.
  • Je bent een goede communicator (face-to-face en telefonisch)
  • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring als PHP Developer
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed (schriftelijk en mondeling)

Heb je nog geen ervaring met Magento, maar wel met PHP? Neem dan contact met ons op om te kijken of we gepast opleidingstraject kunnen bieden!