Meet & Play

In no-time een padel of tennisbaan boeken.

Klant

KNLTB Club

Product

Application Mobile app

Stack

Laravel React Native

Wil je makkelijk en snel een baan boeken om tennis of padel te spelen? Dan is het officiële Meet & Play platform van de KNLTB je startpunt. Via drie eenvoudige stappen zoek je een baan, boek je een baan en kun je vervolgens op het gereserveerde tijdstip starten met je favoriete sport!

Mobile App

Wij zijn als ontwikkelpartner betrokken in dit traject en hebben zorg gedragen voor de ontwikkeling van de mobiele applicatie op basis van React Native. De App vormt de snelste route naar het boeken van de juiste baan voor de gebruiker. Binnen de App wordt ook de betaling afgehandeld, inclusief reserveringsbevestiging en aanvullende opties in de reservering.

Multi tenant data

Het Meet & Play platform wordt gevoed via verschillende leden management systemen. Data als beschikbare banen, verenigingen en prijs per baan wordt via API's kenbaar gemaakt aan het platform. Het platform zorgt voor een juiste communicatieoverdracht van deze data naar eindgebruiker en zorgt voor het op de juiste manier doorzetten van boekingen.

White label

Speciaal voor commerciële centra is de mogelijkheid ontwikkeld om het systeem te verkrijgen via een white label variant. Op die manier krijgt een commercieel centrum alle mogelijkheden van het platform tot haar beschikking, maar blijft de identiteit van het centrum behouden.