OMS4Business

Recycling op het hoogste niveau.

Klant

OMS Software BV

Product

Application Mobile app

Stack

Laravel React Native

OMS4Business biedt een volledige digitale oplossing voor bedrijven in de afval - en recylingsbranche. Door middel van het 360 graden model heeft de gebruiker controle over het volledige bedrijfsproces. Denk hierbij aan orderverwerking, planning, operatie en facturatie.

De Laravel applicatie wordt ondersteund door een React Native mobile app, voor eigen chauffeurs onderweg en klanten voor de optimale communicatie.

Optimized for business

Naast de standaard zaken als order intake, planning en facturatie welke door ieder ERP pakket aangeboden worden, is OMS4Business extra toegespitst op de afval- en recyclingbranche. Zo is er functionaliteit aanwezig voor het automatisch melden bij de overheid.  Wet- en regelgeving op verschillende documenten als de begeleidingsbrief is volledig doorgevoerd. Het genereren van het afvalstroomnummer, wat nodig is voor het mogen vervoeren van afvalstoffen over de weg, wordt volledig automatisch toegepast.

Mobile React App

Voor de chauffeurs onderweg, maar ook voor externe klanten is een React Native App beschikbaar. Via deze App kan de chauffeur orders starten, uitvoeren en voorzien van wegingen, foto's of opmerkingen. Dezelfde functionaliteit is beschikbaar gemaakt voor externe chauffeurs. 

Klanten kunnen via de App eenvoudig orders inschieten voor nieuwe containers, inclusief het toevoegen van extra addresen en informatie voor plaatsing.

Connect with others

OMS4Business is vanaf de eerste dag ontwikkeld met het uitgangspunt om connecties te leggen met anderen. Als voorbeelden connecties met bestaande boekhoudpakketten, connecties met project management systemen. Daarnaast is er een connectie aanwezig met Greenroutes voor optimale routeplanning.

Uiteraard is OMS4Business volledig API based opgebouwd, zodat data communicatie snel en betrouwbaar verloopt.