TFE.agency

Online sales in Europa.

Klant

TFE.agency

Product

Application

Stack

Laravel

TFE.agency biedt fabrikant en groothandel de mogelijkheid te groeien op online marktplaatsen door heel Europa. Door middel van een combinatie van consultancy, research en techniek worden producten op de marktplaats aangeboden en wordt het volledige order management georganiseerd.

Data eenvoudig ontsloten

Door een uitgebreid importmechanisme biedt het Datahub, wat volledig maatwerk ontwikkeld is voor TFE.agency, de mogelijkheid om assortimenten, prijzen en voorraden direct in te lezen van de fabrikant of groothandel. Of de data nu beschikbaar wordt gesteld middels API, FTP, XML koppeling of via EDI berichten, het importmechanisme weet de data realtime om te zetten en in te lezen in het Datahub.

Binnen het Datahub wordt de data vervolgens gereed gemaakt voor diverse marktplaatsen binnen Europa, welke op haar beurt afwijkende eisen kunnen hebben aan inkomende (product)data.

Order management

Nadat een order geplaatst is op de marktplaats, wordt deze opgehaald door het Datahub en verder volledig automatisch verwerkt. Dit proces bevat het aanbieden van de order bij de leverancier via API, FTP of EDI, het verwerken van bevestiging en/of shipment en tot slot het monitoren van de shipment.

Ieder event van een shipment wordt opgehaald in het Datahub en getoond, zodat de klantenservice direct in kan grijpen mocht een shipment vertraging oplopen of in een uitzonderingssituatie belanden.

Reporting

Binnen het Datahub is integraal reporting ontwikkeld, om direct inzicht te hebben in resultaat. Resultaat op verschillende niveaus, bijvoorbeeld per leverancier, maar ook per land of per marktplaats.

Op basis van deze resultaten wordt nauwkeurig bepaald per assortiment op welke marktplaats het assortiment goed zal performen, met als uiteindelijke doel een maximaal renderende propositie voor zowel leverancier als TFE.agency.