Jasno Shutters

Geef je woning de final touch.

Klant

Jasno Shutters

Product

Website

Stack

Drupal

Jasno Shutters BV is Europees actief op de markt voor raamdecoratie en marktleider op het gebied van shutters. Met een dealernetwerk van meer dan 600 dealers bedient Jasno Shutters duizenden klanten op jaarbasis van haar producten.

Created in Drupal

In nauwe samenwerking met het communicatieteam van Jasno Shutters is een Drupal website ontwikkeld. Deze Drupal omgeving is door gebruik te maken van bestaande extensies, in combinatie met maatwerk ontwikkeling, uitgegroeid tot een breed inzetbaar platform voor Jasno Shutters. Meerdere websites, in meerdere talen, worden vanuit de Drupal omgeving aangestuurd.

Find your dealer

De dealer locator is een belangrijk onderdeel van de website voor Jasno Shutters. Wanneer bezoekers geïnteresseerd zijn geraakt in de producten, is een volgende stap het plannen van een bezoeker aan de dealer. Via de dealer locator kan de bezoeker direct een dealer uit de buurt vinden, zien wat deze dealer exact voert qua collectie en kan een routebeschrijving geprint worden

Inspire and imagine

Bij de start van deze opdracht was de boodschap helder; het primaire doel van de website is inspireren. Door gebruik te maken van grote afbeeldingen, een inspiratiepagina, een blog en een sectie speciaal gericht op architecten zijn we in deze opdracht geslaagd. De corporate website is de opstap voor een bezoek aan de aangesloten Jasno dealer.