Website
Open website

Jasno Shutters

Jasno Shutters BV is Europees actief op de markt voor raamdecoratie en marktleider op het gebied van shutters. Met een dealernetwerk van meer dan 600 dealers bedient Jasno Shutters duizenden klanten op jaarbasis van haar producten.

Ontwikkeling in Drupal

In nauwe samenwerking met het communicatieteam van Jasno Shutters is een Drupal website ontwikkeld. Deze Drupal omgeving is door gebruik te maken van bestaande extensies, in combinatie met maatwerk ontwikkeling, uitgegroeid tot een breed inzetbaar platform voor Jasno Shutters. Meerdere websites, in meerdere talen, worden vanuit de Drupal omgeving aangestuurd.

Inspireren

Bij de start van deze opdracht was de boodschap helder, het doel van de website is bezoekers te inspireren. Door gebruik te maken van grote afbeeldingen, een inspiratiepagina, een blog en een sectie speciaal gericht op architecten zijn we in deze opdracht geslaagd. De website is de opmars voor een bezoek aan de dealer, waar tot aankoop over kan worden gegaan.

Jasno portal

Na de succesvolle lancering van de website is Fruitcake met Jasno Shutters om tafel gegaan voor het interne dealerportal. Dit portal zorgt voor een juiste invoer van de orders, zodat de order direct in het ERP systeem (SAP) verwerkt kan worden. Inmiddels is de eerste beta gereed, naar verwachting vindt lancering van het portal plaats in het eerste kwartaal van 2016.