Applicatie
Open website

JobTalk

JobTalk is de nieuwe manier van solliciteren. Met het invoeren van bepaalde criteria bepaalt JobTalk welke functies geschikt voor je zijn. Swipe door deze functies heen en bepaal zelf voor welke functie je interesse hebt. Is er een match met de werkgever, dan kom je automatisch met elkaar in contact en start de chat.

Hybride ontwikkeling

De JobTalk applicatie is ontwikkeld voor meerdere platformen, namelijk voor zowel iOS als Android. Door de applicatie hybride te ontwikkelen is het mogelijk gemaakt om een kostentechnisch goed product neer te zetten waar bijna 95% van de smartphone markt gebruik van kan maken. Daarnaast is een groot gedeelte van het product snel aan te passen, zonder dat er een complete update van de applicatie aangemeld dient te worden.

Slim zoeken

Binnen de JobTalk applicatie voor je, naast je standaard profiel, eenvoudig zoekopdrachten toe. Binnen deze zoekopdrachten zijn een aantal filters toegevoegd, zoals bijvoorbeeld afstand, dienstverband en opleiding. Op basis van deze criteria bepaalt het systeem direct voor je welke vacatures geschikt zijn. Door gebruik te maken van harde en zachte filters worden daarnaast de meest interessante functies het eerste getoond.

Informeren via pushnotificaties

Wanneer er binnen de applicatie een verandering plaatsvindt voor jou als gebruiker, is het natuurlijk erg fijn wanneer je hier direct van op de hoogte wordt gesteld. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe match of een nieuw chatbericht. Door push notificaties worden belangrijke gebeurtenissen direct verzonden naar de telefoon van de gebruiker, zodat snelle actie mogelijk wordt gemaakt. Uiteraard is deze functie door de gebruiker ook uit te schakelen, wanneer de gebruiker hier geen behoefte aan heeft.