Smaakhelden

Gezond eten voor iedereen.

Klant

Smaakhelden

Product

E-commerce

Stack

Magento

Cello Zorg biedt aan ruim 2.000 cliënten met een beperking dagelijks ondersteuning. Deze ondersteuning varieert van dasbesteding tot verzorging op 24/7 basis. Via het platform van Smaakhelden kunnen deze cliënten maaltijden bestellen uit een ruim assortiment, van hoge kwaliteit en bewust voor mens en milieu.

Op maat gemaakt

Door het ontwikkelen van extra modules als aanvulling op het standaard Magento 2 platform maken we het mogelijk om iedere client een persoonlijk assortiment aan te bieden. Op basis van afleverdag, locatie en productgroep wordt een persoonlijk assortiment voor de bezoeker samengesteld. Daarnaast varieert het assortiment ook per seizoen.  

Fruitcake biedt hiermee een oplossing voor een belangrijke kernwaarde van Smaakhelden; kwalitatief goed eten, met aandacht voor mens en milieu.

Bewust en gezond

Door een koppeling te leggen met het Institute for Integrative Nutrition is het mogelijk geworden per product de volledige specificaties van ingrediënten op te halen. Aan de hand van deze specificaties wordt, door middel van een groen/oranje/rood stoplicht, aan de client duidelijk gemaakt of het gekozen product verantwoord is.

Koppeling met Dynamics 365

De ontwikkelde Magento 2 oplossing is volledig gekoppeld met Microsoft Dynamics 365. Klanten, assortimenten en afleverdagen worden automatisch ingeladen in het portaal. Definitief geworden orders worden iedere nacht doorgestuurd naar Dynamics 365, waardoor de keukenploeg in de ochtend bij aankomst direct aan de slag kan met het bereiden van de juiste maaltijden.