Van Acht

Snel een camper boeken.

Klant

Van Acht Campers

Product

Application Website

Stack

Laravel Drupal

Bij Van Acht Campers huur je een camper met duidelijke voorwaarden en persoonlijke service. Met hun luxe, betrouwbare campers en scherpe prijzen, ga je zorgeloos van huis en kom je uitgerust weer thuis.

Compleet boekingssysteem en management dashboard. 

Wij hebben voor Van Acht Campers een uitgebreid boekingssysteem ontwikkeld waarin de klant flexibel en snel de camper kan vinden die het beste past bij hun wensen. De uitgebreide filter zorgt ervoor dat het systeem de campers weergeeft van het juiste type, het gewenste aantal bedden, de perfecte uitrusting en tevens beschikbaar is in de geselecteerde periode.

Inzicht voor het management 

Het management dashboard maakt het makkelijk en overzichtelijk om te zien welke camper op welk moment aan welke klant verhuurd is. Daarnaast is het systeem uitgerust met een uitgebreid mailing systeem zodat de klant op het juiste moment de herinnering krijgt voor een restantbetaling of een introductievideo toegestuurd krijgt vlak voor vertrek. Tot slot is het systeem ook gekoppeld aan het boekhoudpakket om ook het facturatieproces volledig te integreren